Ik maak zelf natuurlijk video’s maar kijk daarnaast ook veel YouTube. Op deze pagina zie je mijn favoriete YouTubers van dit moment.

Bram de Wijs

Op dit moment is Bram de YouTuber die ik het meeste kijk. Ik ‘ken’ Bram al jaren omdat ik vroeger groot fan was van zijn band Only Seven Left. Daarna heb ik z’n vlogs ook nog een tijdje gekeken maar ben op een gegeven moment gestopt. Inmiddels vlogt hij 5 dagen per week en is zijn vlog kijken iedere weekdag vaste prik bij het ontbijt. Ik vind het knap hoe Bram zo vaak vlogs kan maken terwijl hij niet per se een spectaculair leven heeft. Juist de normale dingen in het leven legt hij op een leuke manier vast.

Bij Bonnie

Ook Bonnie keek ik een aantal jaar geleden al toen ze nog dagelijkse vlogde, en ook bij haar ben ik een keer gestopt met kijken. Nu vind ik het echter weer heel leuk om naar haar video’s te kijken. Bij Bonnie vind ik het ook gewoon leuk om een kijkje in het leven van een ander te kijken, en ik vind haar en Nick zo’n leuk stel.

Sophie Milzink

Een voorbeeld van een YouTuber die ik wel écht al jaren kijk en waarbij ik ook nooit gestopt ben. Zeker Sophie’s Gare TV-programma’s video’s over Achter gesloten deuren, maar ook Overspel in de liefde geniet ik nog steeds van. Ik luister ook graag naar haar Vrouwmibo podcast met Iris Enthoven en Nina Warink.

Rijk Hofman

Rijk vind ik gewoon ontzettend grappig. Met name zijn video’s over de realityshow van Roy Donders en reacties op Pure Luxe vind ik geweldig.