Ik luister graag naar podcasts, en hier zet ik mijn favoriete voor je op een rijtje. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.

Kim Munnecom podcast

Kim Munnecom is expert op het gebied van de wet van aantrekking en het leven van je beste leven in Nederland. Ik luister haar podcast het ene moment meer dan het andere, maar ik geloof er wel in dat je gedachten veel invloed hebben in wat je manifesteert in je leven. Als ik merk dat ik een beetje in angst blijf hangen, bijvoorbeeld voor de toekomst, ga ik vaak weer wat afleveringen van Kim’s podcast luisteren.

Vrouwmibo podcast

In de Vrouwmibo podcast bespreken Sophie Milzink, Nina Warink en Iris Enthoven met name actualiteiten en dingen die ze zelf mee maken. Sophie volg ik al heel lang op YouTube, dat is ook hoe ik bij deze podcast terecht ben gekomen, en ik vind de afleveringen iedere week weer leuk om te luisteren. Vooral Sophie heeft echt mijn gevoel voor humor.

Kibbeling de podcast

Kibbeling is de podcast van Nina Warink en Kelvin Boersma. Kelvin keek ik jaren geleden vaak op YouTube (Kalvijn) en Nina ken ik vooral van de Vrouwmibo podcast. Ze zijn met elkaar verloofd, en volgens mij al meer dan 10 jaar samen. In deze podcast kibbelen ze dan ook over vanalles en nog wat, vandaar ook de naam.