Ik lees niet heel veel, maar op deze pagina deel ik toch af en toe mijn aanraders qua boeken met je. De kans is groot dat ik ze zelf als luisterboek geluisterd heb.

Nu aan het luisteren: De Zeven Zussen – Lucinda Riley

Ik ben er lekker laat mee, maar ik ben recent begonnen met het luisteren van het eerste Seven Sisters boek van Lucinda Riley. Dit doe ik in het Nederlands in de app Storytel (no spon… 🙈). Ik zag deze boeken ineens overal voorbij komen dit jaar, terwijl dit jaar het zevende (?) boek al uitgekomen is. Eerder had ik er nog nooit van gehoord. Ik vind dit boek wel een beetje traag op gang komen. Het gaat over 7(?, voor nu nog 6) zussen wiens vader overleden is, en ik vermoed dat ze nu allemaal in hun eigen boek op zoek gaan naar hun afkomst. Het eerste boek gaat over Maya, en ik denk dat ik haar ook gewoon niet zo’n boeiend personage vind.


Nu aan het lezen: Dying to Be Me – Anita Moorjani

Dying to Be Me is geschreven door Anita Moorjani, die op het randje van de dood heeft gebalanceerd en toch hersteld is van kanker. In haar lichaam zaten tumoren ter grootte van citroenen, en artsen hadden haar al opgegeven, maar toch is ze weer helemaal genezen. Ik ben nu pas bij het hoofdstuk waar het meer over haar ziekte gaat, maar vooral in de wereld van de wet van aantrekking wordt dit boek door veel mensen aangeraden. Om die reden was ik er ook wel benieuwd naar. Van wat ik tot nu toe gelezen heb vind ik het begin wel wat te veel religie.


De Hulp – Freida McFadden

Deze psychologische thriller is het eerste fictieboek wat ik in jaren heb gelezen (oké, geluisterd…). Het gaat over Millie die als schoonmaakster gaat werken bij de rijke Nina en Andrew Winchester. Het lijkt een mooie kans voor Millie, die een strafblad heeft, ontslagen is en in haar auto woont, maar wat te mooi lijkt om waar te zijn is dat meestal ook…