Vlog Dierenarts Zenith Helemaal Nienke

Vlog #2: Dierenarts voor Zenith

In deze tweede video neem ik jullie mee in een paar dagen in mijn leven. Net in deze dagen bleek mijn paard Zenith kreupel te zijn door een hoefzweer, en moest de dierenarts voor hem komen. Niet de leukste gebeurtenis… En als je paard iets heeft, houd je dat toch behoorlijk bezig.

Lees meer

Thumbnail vlog 1 Helemaal Nienke

Vlog #1: Nieuwe start

Ik heb eerder al YouTube video’s gemaakt op andere kanalen, maar ben nu opnieuw begonnen als Helemaal Nienke, waarin ik je vooral mee wil nemen in mijn leven. Ik wil graag beter worden in het maken van video’s, en mijn leven vastleggen. In deze eerste video stel ik mezelf voor en wat de plannen voor dit kanaal zijn.

Lees meer

noorderlicht

Spicing up my life #1

In 2023 kwam ik tot de conclusie dat ik meer aan het overleven was dan aan het leven. Ik zat voor mijn gevoel in een sleur, en leefde niet het leven wat ik wilde leven. Wat dat wel is, daar ben ik nog niet uit, maar ik wil later terugkijken op een leven waarin ik mooie herinneringen gemaakt heb, en niet een leven waarin ik vooral veel niet gedaan heb, of dat nou uit angst of geldgebrek is. Daarom heb ik dit jaar een lijst gemaakt met meer dan 150 dingen die ik graag wil doen in mijn leven. Grote en kleine dingen. Ge├»nspireerd door TikTok heb ik dit de ‘Spice Up My Life-lijst’ genoemd.

Lees meer