Ik ben niet extreem veel bezig met mijn uiterlijk, maar vind het toch wel leuk om ook hierin wat tips te delen. Sommigen hiervan zijn wel specifiek voor Tilburg.

Ashram Wellness

Bij deze masseuse, Aruna, kom ik nu ongeveer een jaar. Ik zit vrij snel vast in mijn bovenrug, schouders en nek (waarschijnlijk door mijn postuur) en ben heel tevreden over haar nek, schouder en rugmassage. Ik heb deze ook één keer gedaan met de hoofdmassage erbij, en ook dat was een aanrader. Voor drie kwartier betaal je 49 euro, en Ashram Wellness zit in Tilburg.

massage

Praktijk Ria van den Hoven

Inmiddels kom ik al ruim 1,5 jaar maandelijks bij Ria van den Hoven in Kaatsheuvel. Als ik het in mijn video’s over mijn natuurgeneeskundige heb is dat Ria, maar ze is ook psychosociaal therapeut. Nadat ik in 2021 bij een psycholoog heb gelopen ben ik bij Ria begonnen, en nog steeds kom ik er iedere maand. Zij ondersteunt me energetisch, en ik kan ook goed met haar praten over dingen waar ik tegenaan loop met oog op zowel mijn mentale gezondheid als mijn fysieke gezondheid.